De leukste en goedkoopste kattenspeeltjes

Kattenspeeltjes hoeven niet altijd duur te zijn. Soms zijn goedkope weggooi speeltjes prima voor een kat, die vermaken zich er toch wel mee.
Hieronder heb ik de leukste en goedkoopste kattenspeeltjes verzameld die ik tegenkwam.


leukste goedkoopste kattenspeeltjes

Stokje met veertjes en belletje

Geloof me, katten vinden dit absoluut geweldig. Een stok met een aantal veertjes en een belletje eraan is een hit bij elke kat, zeker als jij als baasje er leuk mee gaat zwaaien. De veertjes lijken op de veren van een vogeltje, waardoor het jachtinstinct van je kat wordt getriggert.

Dit is dus wel een hands-on speeltje, wat ook weer de band met je kat versterkt. Ideaal voor een nieuwe kat in huis of om de band met je kat gewoon wat te versterken.

leukste goedkoopste kattenspeeltjes Stokje met veertjes en belletje

Klik hier om te bekijken op AliExpress

Stokje met pluim

Bijna hetzelfde concept als het stokje met veren, maar dan met een lange pluim eraan. Sommige katten vinden een lange pluim leuker dan veren, probeer beide eens uit om te zien wat jouw kat leuker vindt.

Ook dit speeltje is weer een hands-on speeltje, net als het verenstokje. Deze pluim is ideaal om langzaam over de grond of (als het mag) over de bank te slepen. Gegarandeerd dat er binnen een minuut een kat aan het loeren is!

leukste goedkoopste kattenspeeltjes Stokje met pluim

Klik hier om te bekijken op AliExpress

Catnip knuffeltje

Kattenkruid, ook wel catnip genoemd, maakt de meeste katten helemaal gek, zo ook mijn katten. Zelf heb ik een aantal keer dit soort speeltjes moeten kopen, het kattenkruid wat er in zit verliest zijn geur na een tijdje dus zul je vrij snel nieuwe moeten kopen. Deze goedkope knuffeltjes zijn ideaal, kost bijna niets dus neem er gelijk een aantal.

Deze kattenkruid knuffeltjes zijn ook ideaal als je kat wat gestresst is. Door de geur van het kattenkruid zal je kat ontspannen en lekker gaan kroelen (en kwijlen trouwens) in plaatst van gestresst weg gaan kruipen.

leukste goedkoopste kattenspeeltjes Cat nip knuffeltje

Klik hier om te bekijken op AliExpress

10 Pack muisjes

Één van de leukste en goedkoopste kattenspeeltjes, is het welbekende muisje. Muisjes zijn altijd goed, zeker deze goedkope wegwerpmuisjes die bijna niets kosten. Klein van vorm met leuke kleurtjes, er zitten er zeker wel een aantal tussen die jouw kat geweldig zal vinden.

Voor een paar euro heb je er gelijk 10, dus je katten kunnen ze naar hartenlust kwijtmaken onder de bank..

leukste goedkoopste kattenspeeltjes 10 Pack muisjes

Klik hier om te bekijken op AliExpress

Automatisch lieveheersbeestje

Niet alle speeltjes met batterijen werken even goed bij katten. Zelf heb ik een aantal keren een op afstandsbedienbaren muis gekocht, maar die vond weinig aftrek thuis. Dit automatisch lievenheersbeestje doet het een stuk beter. Als er een kat mee aan de gang gaat, doet het lieveheersbeestje zelf rare bewegingen maken om zogenaamd weg te komen van de kat.
Een grote hit bij mij thuis!

leukste goedkoopste kattenspeeltjes Automatisch lieveheersbeestje

Klik hier om te bekijken op AliExpress

Pluche vis met catnip

Wederom een catnip speeltje, dit maal vond ik de vorm van het speeltje te grappig om niet te vermelden. Hoe ze dit verzonnen hebben, ik heb geen idee. Een pluche vis met kattenkruid, hoe kom je er op..

Zie je jouw kat al kroelen met een pluche karper? Te grappig om niet te kopen toch, geef toe.

leukste goedkoopste kattenspeeltje Pluche vis met cat nip

Klik hier om te bekijken op AliExpress

Lees ook:

Plaats een reactie