De leukste filmpjes voor katten

Soms wil jij als baasje ook wel eens rust. Maar wat als je kat besluit dat hij of zij heel graag wil spelen? Geen nood, deze filmpjes voor katten zijn de ideale oplossing!


Passief spelen met filmpjes voor je kat

Soms heb je gewoon echt even geen zin, of geen tijd om te spelen met je kat. Maar katten zijn natuurlijk zo eigenwijs als maar kan, dus die trekken zich niets aan van jouw gemoedstoestand. Ben je echt te moe of ben je druk bezig, dan kun je net als je met kinderen soms doet, ze gewoon voor een scherm zetten. Werkt prima! (let wel op krassen op je scherm natuurlijk)

Muisjes op kaas

Dit is echt de favoriet bij mij thuis. Als ik geen zin of tijd heb om te spelen en staat de laptop in de buurt, dan gaat dit filmpje gelijk aan. Zet ook je geluid aan, de piepjes kan niet iedereen horen, maar je kat hoort het zeker weten wel! Eén van de allerleukste filmpjes voor katten die er bestaat!

Touwtjes!

Welke kat houdt er nou niet van spelen met een touwtje? Volgens mij wordt elke kat gek van een stukje draad of touw die je langzaam voorttrekt. Heb je geen zin om dit in het echt te doen? Zet dit te gekke filmpje voor katten aan en je kat is er wel even zoet mee!

Verstoppende muisjes

Alweer muisjes? Ja alweer muisjes, hoe kan het ook anders. Katten vinden het nu eenmaal geweldig om op muisjes te jagen. Dit filmpje voor katten lijkt veel op de eerste (er is ook niet veel nodig voor een kat) maar is toch net iets anders. Zet ook hier weer het geluid aan, geheid dat je kat hier direct op zal reageren!

Uren lang vogels kijken

De bovenstaande filmpjes zijn niet heel erg lang, dus je moet soms wel even op repeat drukken (tenzij je kat dat al voor je doet). Met dit filmpje voor katten heb je dat probleem niet, deze duurt maar liefst 8 uur! Zet je kat voor het scherm en ga lekker ontspannen wat voor jezelf doen in de tussentijd. Je kat vermaakt zich prima hiermee!

Lees ook:

Plaats een reactie